Lediga tjänster

Vi söker en skomakare

Reboot är ett familjeägt skomakeri och skrädderi med fokus på reparation av alla typer av plagg och skor. Vi utför alla typer av reparationer och ändringar i våra två verkstäder och strävar efter att ge våra kunder hög kvalitet i både materialval och arbete.

I vår butik, (fysisk och på webben) erbjuder vi sko- och klädvårdsprodukter samt tillbehör. Vi har även ett välsorterat utbud av kläder, skor och accessoarer. Vi säljer bara sådant vi själva kan stå för och ställer höga krav på produkternas material och design.

Vi marknadsför oss främst genom sociala medier och jobbar mycket med att bygga upp en medvetenhet kring lagningar och hur mycket som faktiskt går att reparera.  Läs mer om oss och vår historia på www.skomakerireboot.se

Vem vi söker

Vi letar efter en reparationsskomakare med ett brett intresse för alla typer av skoreparationer. Du som söker ska vara noggrann och ordningsam i ditt arbete och du bör vara en självgående person. Kunskapsmässigt tror vi att du har en skomakarutbildning i botten alternativt jämförbar arbetslivserfarenhet. Vi kommer att vilja se arbetsprov i samband med en eventuell intervju.

Hos oss kommer du att möta många olika människor under dina arbetsdagar, så du måste gilla att möta kunder samt ha en vilja att ge god service.

Fakta om tjänsten

Lön och omfattning enl. överenskommelse. Vi tänker oss en tillsvidareanställning på heltid men är öppna för att diskutera andra lösningar.

Tjänsteorten är Borlänge. Du bör ha eget boende inom pendlingsavstånd.

Sista ansökningsdag 15 maj – 2021. Ansökan skickas till info@skomakerireboot.se

Med vänliga hälsningar,

Myrene och Peter