Om oss

Låt dina favoriter hänga med lite längre.
Vi jobbar med att förlänga livet på dina skor och kläder. Hos oss får de en omstart. 
När någon del blivit sliten och nött byter vi ut den, när det gått hål så lagar vi. På så sätt återfår plagget eller skon sin funktion och kan fortsätta bäras och brukas av sin ägare. Vi vill inspirera till en hållbarare livsstil och genom tips och råd hjälper vi våra kunder att göra smarta val.
Läs mer om vår historia här

 

Vi som jobbar på Reboot

 
Myrene Fjellström, Skomakare och grundare av Reboot. 
Myrene avslutade sin skomakarutbildning 2013 och tog då över Beischers som var ett välkänt och etablerat skomakeri i Borlänge. Myrene bestämde sig tidigt för att bli skomakare. Hantverket som skomakaryrket kräver och  tillfredställelsen i att ge trötta skor liv igen lockade. Myrene är inblandad i allt som rör Reboot. Som kund möter du henne i butiken i Hantverksbyn och i  sociala medier.
Peter Jonsson, Teknik och administration, delägare.

Peter jobbar bakom kulisserna med sådant som också krävs för att Reboot ska fungera. Till det hör bl.a. IT, webbshop, marknadsföring samt ekonomi. Det kan hända att du stöter på Peter i skomakeriet, men mest sannolikt är att ni mailar eller pratar med varandra i telefon .  

Malin Redhe, Sömmerska

Malin är vår sömmerska. Hon lagar och reparerar alla kläder som kommer in. Då och då tar hon sig även an båtkapell. Malin jobbar framförallt i Buskåker, men dyker även upp i  Hantverksbyn ibland.

 

I dag är vi både skomakare och skräddare i verksamheten och tillsammans jobbar vi för att erbjuda dig bästa möjliga service. Reboot är ett varmt företag med mycket själ och hjärta. Vi lyssnar på dig, och vill så långt som möjligt uppfylla dina önskemål.