Vi som jobbar på Reboot

 
Myrene Fjellström, Skomakare och grundare av Reboot. 
Myrene avslutade sin skomakarutbildning 2013 och tog då över Beischers som var ett välkänt och etablerat skomakeri i Borlänge. Myrene bestämde sig tidigt för att bli skomakare. Hantverket som skomakaryrket kräver och  tillfredställelsen i att ge trötta skor liv igen lockade. Myrene är inblandad i allt som rör Reboot. Som kund möter du henne i butiken i Hantverksbyn och i  sociala medier.
Malin Redhe, Sömmerska

Malin är vår sömmerska och hon tar hand om alla kläder som lämnas in. Malin lagar också båtkapell, väskor  samt ett och annat par skor. Malin träffar du både i Buskåker och i  Hantverksbyn.

Mikael, skomakare
Mikael Rosén, Skomakare
Peter Jonsson, Teknik och administration, delägare.

Peter jobbar bakom kulisserna med allt som också krävs för att Reboot ska fungera. Till det hör bl.a. IT, webbshop, marknadsföring och ekonomi. Det kan hända att du stöter på Peter i skomakeriet men mest sannolikt är att ni mailar eller pratar med varandra i telefon .  

 

I dag är vi både skomakare och skräddare i verksamheten och tillsammans jobbar vi för att erbjuda dig bästa möjliga service. Reboot är ett varmt företag med mycket själ och hjärta. Vi lyssnar på dig, och vill så långt som möjligt uppfylla dina önskemål.