Vi lagar skor & kläder online

Så här tycker våra kunder

Shoemaker & Tailoring, reserve online.

Whenever your shoes or clothes needs some attention, Reboot are here to help. It doesn´t matter if your location is north or south in Sweden. You can always use our online services to your satisfaction. 

Choose the services that are of interest to you and send your gear to us. We will take care of the rest. 

Our services

brown cardboard box on white surface

Vi lagar dina Jörnkängor

We are proud to call ourselves a repair center for Jörnkängan.

Here we re-sole your boots, mend upper leather, change heel pads and much more. Our shoemaker is trained by Jörnkängan AB and we use original materials when we repair. This means that you, as a user of these masterful boots, can feel confident that everything will be as it should be.


Kängor från Jörnkängan på isen en vinterdag
Reboot skomakeri och skrädderi

Reboot

Vi vill vara en plats där traditionellt hantverk möter modern bekvämlighet. Här får dina skor och kläder ett nytt liv och en andra chans, oavsett om du lämnar in dina saker eller beställer tjänsten online.

Vi är stolta över vår onlineplattform som ger oss möjlighet att erbjuda service även till dig som inte har möjlighet att besöka oss lokalt. 

Team Reboot finns här och står redo att möta dina reparationsbehov av skor och kläder.
Skomakare som lagar sulor

Skomakeri

Vi är specialiserade på reparationer av alla möjliga slag. Allt från slitna sulor och trasiga klackar till byte av dragkedjor, lagning av hål, byte av kardborre, byte av knappar och förlängning av remmar förekommer i vårt skomakeri

Varje par skor som lämnas in i hos oss behandlas med omsorg för att säkerställa att du får tillbaka dem i ett användbart skick och lagade med högsta kvalitet.

Oavsett om det är dina vardagsskor, finskor, sportskor, arbetsstövlar eller eleganta klackskor så är vårt skomakeri redo att laga och vårda.

Vår verkstad hittar du här,
skomakare Borlänge 
Skrädderi visar nål och tråd

Skrädderi

I skrädderiet lagar vi spruckna sömmar, lappar och lagar hål och revor, byter dragkedjor, byter knappar, kardborre, lägger upp och lägger ut och en hel massa annat.

Vår sömmerska tar sig tid att kolla igenom detaljerna för att hitta fram till den bästa lösningen för just ditt plagg.

Vår målsättning är inte bara att laga skadorna utan även förbättra plaggets helhetsuttryck, allt för att möta dina förväntningar på oss.

Vår verkstad hittar du här,
skrädderi Borlänge
Hållbarhet. När skorna är utnötta blir de en bra blomkruka

Hållbarhet

Hållbarhet är centralt i vår verksamhet. Att laga och förlänga livslängden på skor och kläder är en mycket viktig pusselbit för att skapa ett hållbarare samhälle.

Vår ambition är att bygga en medvetenhet kring det faktum att skor och kläder kan åldras med stil om de tas om hand och vårdas av sin ägare. 

Genom att reparera istället för att köpa nytt så bidrar vi tillsammans till att minska textilavfallet och den miljöpåverkan som är förknippad med textil konsumtion.